diumenge, 18 de maig del 2014

El Castell de Cardona acull la segona Pedalada del Setge 1711

Sortida pedalada del setge 1711 amb gu energy i  la botiga de bicicletes manresa triskel 365
130 ciclistes vinguts de diferents indrets de Catalunya és donen cita en la segona Pedalada Popular del Setge de Cardona 18 de maig de 2014.

En la ruta llarga de 54 quilometres  i uns 1.300 metres de desnivell acumulats, dissenyada per l’ex-ciclista Olímpica Silvia Rovira, han arribat en primera posició Eduard Blasco Oliete del Club Triskel 365 de Manresa amb una temps de 2 hores 15 minuts i 30 segons; en segona posició ha entrat Josep Valldaura Davins amb 2 hores 15 minuts i 54 segons; i el tercer en completar el recorregut llarg ha estat el ciclista Gustavo Ligero amb 2 hores 16 minuts i 21 segons.
Setge de Cardona que  s’ha celebrat el 18 de maig des del Castell  de la ciutat.

En la ruta curta de 24 quilometres i uns 700 metres de desnivell acumulats,  ha arribat al Castell de Cardona  amb un temps de2 hores 38minuts i 20 segons Joan Espina Baltasar, en segona posició ha arribat Angel Davins Cazorla amb 1 hora 42 minuts i 13 segons  i en tercer lloc Ferran Rovira Reimondez, que ha trigat 1 hora 42 minuts i 13 segons a completar tot el recorregut.
A les 9 del matí i 8 minuts, s’ha donat el tret de sortida de la Pedalada des del Pàrquing del Castell de Cardona, un indret místic i ple de llegat històric. La sortida ha estat feta per membres dels Miquelets de  Catalunya que s’han desplaçat expressament per poder fer els trets de sortida amb els seus fusells del 1711.

La pedalada constava de dues rutes una de 54km amb trams de pista, alguns passos  amb corriols i un perfil de grau mig, molt ràpida i divertida amb uns paratges espectaculars. La ruta estava pensada per aquells ciclistes que buscaven una mica de desgast i repte. Pels que volien una matinal tranquil•la l’organització havia preparat una ruta de 25 quilometres més suau, amb pista i algun corriol. Però tant en una ruta com en l’altre, tenien un tram fixe de pujada que tocava fer, la de la muralla del Castell on tots els ciclistes han resseguit els trams de muralles i pedres del Castell de Cardona que ha fet les delícies dels participants i embadalir a més d’un, però que al mateix temps els ha fet esbufegar de valent.

 La Pedalada del Setge, que forma part dels Actes de Tricentnenari del Setge de Cardona  comptava aquest 2014 amb l’assessorament de  l’empresa de ciclisme Triskel 365 de Manresa, especialitzada en esdeveniments esportius i rutes turístiques. Triskel 365 va treballar,  assessorar el club btt Salí en les tasques logístiques, d'imatge... La pedalada, que era promoguda des del Club Btt Salí de Cardona amb Silvia Rovira al cap davant, es donava per satisfeta per la participació i l’èxit de l‘esdeveniment, per l’ambient festiu que s’hi ha viscut, per haver donat a conèixer el territori i els voltants de Cardona i, sobretot, per l’esperit de cooperació entre clubs i entitats com la Gent del Club Esportiu Outcat, la Creu Roja del Bages i de Cardona, el grup  Canoners de Cardona de l'associació 18 de setembre i els 30 voluntaris que han fet possible  aquesta pedalada.

Classificacions:

- Classifiacciosn  54 km
- Calssificacions  25 km

Veure fotos Pedalada  del Setge 

- Feu clic  AQUÍ

1 comentari:

  1. hola,
    Primer de tot, felicitar-vos per el recorregut i tot en general!!!
    Una cosa, en la classificació falta gent i esta barrejada, no?
    no hi han més fotos??

    ResponElimina